+ 86-574 56118361-

EN
Të gjitha kategoritë

home>Blog>Pytjet më të shpeshta

 • në çfarë lloj myku është i specializuar Mingyu Mold?

  Mingyu myk është e specializuar në injeksion plastik myk, veçanërisht në pjesë Auto myk, pajisje shtëpiake myk, paketim myk, pjesë elektronike myk dhe llojet e myk saktësi.

 • Sa myk mund të bëni çdo vit?

  Ne bëjmë më shumë se 100 grupe myk injeksioni çdo vit, si për tregun vendas ashtu edhe për tregjet e huaja.

  Ne kemi eksportuar në shumë vende të huaja, të tilla si, Meksikë, Kolumbi, Malajzi, Indonezi, Tajlandë, Rusi, Izrael, Dubai, Poloni, Serbi, Afrika e Jugut, etj.

 • Cila është afati i pagesës?

  50% paradhënie nga T / T, 50% bilanc nga T / T ose L / C para dërgesës.

 • cila është koha e dorëzimit të mykut?

  Në përgjithësi, data e parë e testimit të mykut është 1 ~ 40 ditë pas marrjes së paradhënies dhe konfirmimit të vizatimeve. (Forma e ndryshme mund të jetë pak më ndryshe). atëherë ne do të dërgojmë mostrat e provës për kontrollimin dhe konfirmimin e klientëve. nëse të gjithë janë në rregull, ne do të bëjmë trajtimin përfundimtar dhe do ta paketojmë mykun për t'i bërë ata gati për dërgesë.

 • çfarë informacioni nevojitet për hetimin e mykut?

  fotografi të hollësishme të produktit me informacionin e dimensionit dhe peshës janë të nevojshme për hetimin e formës. natyrisht, nëse keni vizatimet 3D të produktit, do të jetë shumë më mirë.

 • Çfarë është dizajnuar madhësia e mykut?

  Madhësia e duhur e bazës së mykut siguron forcën dhe qëndrueshmërinë e nevojshme të performancës së formimit të injeksionit, përpiquni të ulni çmimin e mykut të injeksionit nga madhësia e papërshtatshme e mykut rrezikon cilësinë e mykut.

 • Çfarë përdoret çeliku i mykut?

  Ekzistojnë çeliqe të ndryshëm të mykut atje, performanca e tyre ka shumë ndryshime, ndryshimi gjithashtu reflektohet në çmimin e njësisë. Çeliku para-ngurtësimit P20 kushton vetëm 20RMB / kg, ndërkohë forconi çelikun 1.2343 deri në 80RMB / kg nga LKM.

  Ne do të respektojmë kërkesën e klientit për çelikun e përdorur, natyrisht, ne do të sugjerojmë sipas produktit të ndryshëm.

 • Sa pantallona të shkurtra janë të garantuara cikli i formimit?

  Sigurohuni që të merrni një angazhim për të garantuar që myku i injektimit mund të plotësojë plotësisht kërkesat tuaja të prodhimit.

 • Cili është standardi i aksesorit?

  Forma dhe aksesori i projektuar duhet të zbatohet në standardin ku formohet injeksioni i mykut për të lehtësuar mirëmbajtjen e mykut. Standardi opsional për Evropën është HASCO, Amerika e Veriut është DME.

 • Sa kohë do të duhet për të bërë dizajnin e mykut?

  Varet nga kompleksiteti i strukturës së pjesës / mykut, normalisht do të duhen 2-3 ditë për paraqitjen 2D, 3-5 ditë për projektin e detajuar 3D. 

 • A kushton modeli i modelit në ofertë?

  Të dhënat e dizajnit supozohet të sigurohen dhe autorizohen nga blerësi, pa pagesë shtesë për dizajnin ose modifikimin e dizajnit.

 • Si të bëjmë menaxhimin e bërjes së mykut?

  Ndërsa blerësi është larg nga vendi ku ndodhet fabrika kineze e mykut, supozohet se duhet të dorëzohet një orar i ngushtë dhe i planifikuar mirë dhe një raport javor gjurmimi i siguruar grafikisht nga prodhuesi i mykut injeksion.

 • cili është ndryshimi midis çelikut NAK80 dhe S136

  • NAK80 është një çelik myk plastik i lëmuar me pasqyrë i ngurtësuar. S136 është një çelik inox i tipit ajër pa fortësi, i cili është një çelik plastik i lëmuar me pasqyrë me funksion anti-korrozioni dhe anti-ndryshk.

  • NAK80 është një çelik i para-ngurtësuar me fortësinë e fabrikës EX HRC38-41. Parzmore e S136 mund të jetë HRC48-52 pas trajtimit të ngrohjes.

  • Lustrimi i pasqyrës NAK80 mund të arrijë në 10000-12000 rrjetë. S136 me cilësi të lartë mund të arrijë rrjetë 12000-18000 pas trajtimit të nxehtësisë.

  • Raste: NAK80 përdoret kryesisht për produkte plastike me pjesë të lustruar me pasqyrë dhe nuk kërkon anti-ndryshk. S136 mund të përdoret për produkte plastike të lëmuara me pasqyrë të lartë, të tilla si: produkte plastike me pasqyrë optike dhe kallëpe plastike që kërkojnë funksione anti-korrozioni dhe anti-ndryshk.


 • what information needed to get a mold quote

  Generally, need the detail of the product / part, such as detail photos and dimensions of the part. If you can provide the 2D/3D drawings of the part, it will be much appreciated and easy for mold quote.

 • Si të sigurohet çeliku origjinal i përdorur?

  Në përgjithësi,çeliku i përdorur nga furnitorët kinezë të mykut zakonisht blihen nga LKM, LKM është furnizuesi më i madh i bazës së mykut / çelikut të mykut në Azi, çertifikatat e çelikut dhe trajtimit të nxehtësisë janë në dispozicion.

 • Kush është përgjegjës për provën e mykut rrëshirë plastike?

  Materiali që mund të merret lehtë në vend duhet të përgatitet nga furnizuesi i mykut të injeksionit, disa nga rrëshirat speciale që nuk mund të blihen në Kinë duhet të sigurohen nga blerësit.

 • Çfarë do të sigurohet së bashku me mostrat?

  Për eva1uacion më të mirë në gjendjen e mykut, së bashku me mostrat, duhet të sigurohet porta / vrapuesi, raporti i parametrit të formimit të injeksionit, raporti i dimensionit të pjesës së formuar.

 • Kush është përgjegjës për koston e dorëzimit të mostrës?

  Dorëzimi i mostrës në përgjithësi është përgjegjës nga prodhuesi i mykut injeksion; kjo kosto do ta shtynte prodhuesin e mykut plastik të përpiqet të bëjë sa më shpejt të jetë e mundur projektin e mykut të injektimit.