+ 86-574 56118361-

EN
Të gjitha kategoritë

home>Rreth nesh>Projektimi i mykut injeksion

Projektimi i mykut injeksion


Projektimi i mykut injeksion

Gjatë viteve të kaluara, MINGYU MOLD ka dizenjuar qindra forma të ndryshme injeksioni plastik. Nëse ju nevojitet një kallëp bazë ose një kallëp kompleks, ka punëtorë të aftë dhe me përvojë për të hartuar kallëpin tuaj siç duhet dhe në kohë. |


Projektimi i mykut 2D

MINGYU MOLD ofron dizajne të plota plotësisht të hollësishme të mykut me printime të të gjithë përbërësve të mykut. Kjo përfshin paraqitjen e mykut dhe vizatimet e montimit me një material të veçantë. Çdo dizajn përfshin një manual të formave. Këto detaje manuale referojnë të gjitha tiparet e rëndësishme të mykut dhe informacionin në lidhje me formën tuaj të veçantë. Ne gjithashtu ofrojmë skema pneumatike, hidraulike, elektrike dhe të nxehta të vrapuesve kur është e zbatueshme. Ekziston një listë e kontrollit të dizajnit për të siguruar që modeli i mykut është përfunduar dhe plotëson standardet e larta për cilësinë. Ne besojmë se ne ofrojmë shërbimet më të mira të dizajnit dhe inxhinierisë. Ne jemi në përmirësim të vazhdueshëm të aftësive tona për të përmbushur nevojat e klientëve tanë për të ardhmen.Projektimi i mykut 3D

Ne ofrojmë shërbime të hollësishme të dizajnit të mykut 3D që variojnë nga ndarjet e thjeshta të linjës së ndarjes deri në asambletë e plota të mykut 3D duke përdorur programin 3D. Modelet tona 3D të modelit të mykut përfshijnë të gjitha linjat e ndarjes, raundet, fileto dhe drafte.

Ne bëjmë Modelin 3D të Modelimit dhe modelet individuale të përbërësve të bërthamave, zgavrave, faqeve të rrëshqitjes dhe elektrodave EDM tek prodhuesit e mykut për programimin CNC. Duke krijuar përbërës të mykut si modele 3D të ngurta, rruga e prerjes CNC mund të programohet direkt nga gjeometria që rezulton duke përdorur Unigraphics. Referencat 2-D dhe vizatimet e detajeve finalizohen në Unigraphics ose eksportohen në një larmi paketash të tjera CAD.

Ekipi ynë inxhinierik do të punojë me ju për të zhvilluar formën që ju nevojitet duke përdorur modelimin tre-dimensional dhe teknologjinë më të fundit për të siguruar një rezultat preciz.Analizoni rrjedhën e mykut

Ne do të përdorim sistemin e analizës së rrjedhës së mykut nëse është e nevojshme.

Analiza e rrjedhës përfshin fazat e mbushjes dhe paketimit të procesit të formimit të injeksionit.

Këto faza prodhojnë disa nga rezultatet më të rëndësishme për evazimin e një modeli produkti për prodhimin e mykut injeksion.

Rezultatet e faqeve të luftës mund të përdoren për të identifikuar zonat e tepërta të luftës dhe tkurrjes, duke iu referuar vizatimeve dhe tolerancave të produkteve, është e mundur të merren matjet pikë në pikë nga rezultatet e analizës për të siguruar që dimensionet kritike do të jenë brenda tolerancës pas formimit.

Koha e mbushjes: profilet e shpejtësisë dhe madhësia e shkrepjes (specifik i makinës)

Koha e ngrirjes: koha për të ngrirë vrapuesin, portën dhe pjesën

Koha dhe presioni i paketimit: profilet e fazës së paketimit (specifik i makinës)

Kërkesat e ventilimit

Vendndodhjet e linjës së saldimit

Tkurrja vëllimore: vlerat e tkurrjes për gjeometritë e pjesëve të ndryshme

Shkalla e prerjes: shkallët e prerjes të gjeneruara gjatë mbushjes dhe paketimit

Presioni në V / P ndryshon gjatë

Presioni i injeksionit: normat e presionit të përjetuara gjatë mbushjes dhe paketimit

Raportet dhe rezultatet mund të përshtaten me kërkesa specifike për zgjidhjen e problemeve të pjesëve.