+ 86-574 56118361-

EN
Të gjitha kategoritë

home>Rreth nesh>Forma e injeksionit Bëni

Forma e injeksionit Bëni
Ne do të dëshironim të ndanim procesin bazë të krijimit të mykut të injeksionit në kompaninë tonë:


 1. Departamenti i dizajnit të produkteve siguron informacionin e produktit në departamentin e dizajnit të mykut injeksion, dizajnerët e mykut të injeksionit përfundojnë analizën e kostos në dy ditë pune dhe ia japin menaxherit të R&D.

 2. Departamenti i R&D lëshoi ​​"Mould Making Apply" në departamentin e modelit të injeksionit plastik, pasi konfirmoi projektin.

 3. Projektuesit e mykut injeksion organizojnë personelin përkatës për të rishikuar bazën e projektit në informacionin e produktit, duke përfshirë strukturën e produktit, strukturën e mykut, sistemin e ftohjes, vrapuesin, skorjen, ventilimin, etj.

 4. Pas evazimit, dizajnerët e kallëpit të injeksionit fillojnë të projektojnë formën plastike të injeksionit, duke përfshirë korrigjimin e vizatimit 1D, ndarjen 3D, vizatimin e montimit të pjesëve të mykut, vizatimin EDM, vizatimin e elektrodës etj., Dhe organizimin e personelit përkatës për evazimin e atyre vizatimeve, pastaj lëshimin në myk injeksioni plastik departamenti i bërjes.

 5. Prodhuesit e mykut injeksion eva1uate dhe studiojnë vizatimet, dhe porosisin materiale myk nëse nuk ka kundërshtim, përndryshe, komunikoni me dizajnerët e mykut të injeksionit plastik.

 6. Prodhuesit e mykut injeksion inspektojnë materialet e mykut në kohë pasi materialet të mbërrijnë në fabrikë dhe rregullojnë teknikët për të bërë punë bravandreqës, duke përfshirë kthimin, bluarjen, mullirin, vrimat e vidave, vrimën e transportimit të ujit, vrimën qendrore, përafrimin e CNC, etj. Teknikët duhet të paguajnë vëmendja ndaj saktësisë së secilës anë të këndit të djathtë, shmangni bosh nga vrima qendrore dhe secila bazë e prodhimit, marzhin e përafërt etj. Pastaj transferoni çdo pjesë të mykut në trajtimin e ngrohjes menjëherë.

 7. Pas përpunimit të nxehtësisë, prodhuesi i mykut injeksion duhet të zbulojë fortësinë e tij dhe analizën metalurgjike. Në përgjithësi, fortësia thelbësore 46-50HRC, për shpërndarje uniforme të 9 pikave, që kërkon ndryshimin e fortësisë së saj është më pak se 1HRC. Analiza metalurgjike duhet të bëhet për thelbin e mykut të injeksionit para përpunimit për t'u siguruar që nuk ka ndarje, shenja, etj.

 8. Përpunimi i elektrodës, ka përpunim të imët dhe të përafërt, shkëndija gjobë mashkullore është 0.08, shkëndija e përafërt mashkullore është 0.2 (në varësi të situatës aktuale).

 9. . Para përfundimit, prodhuesi i mykut duhet të bëjë këndin e duhur për bërthamën e mykut, shkalla vertikale duhet të jetë më pak se 0.02 mm, shkalla e përfundimit 1.6.

 10. Për prerjen e telit, ju lutemi vini re se baza e të gjitha pjesëve, zmadhoni 0.02 mm për vrimën e futjes dhe vrimën qendrore si pastrim i tolerancës, për gishtin jo standard, pastrimi i tolerancës është 0.04 mm i madhësisë aktuale të gishtit.

 11. Përfundimi i bërthamës së mykut, do të bazohet në standardet pasi të keni bërë kënde të drejta, zakonisht duke lënë 0.02 mm vdesin si një diferencë (pa marrë parasysh veshjen e mjetit).

 12. Përpunimi EDM, procesi sipas madhësisë së vizatimeve, gjobë 0.08, i përafërt 0.2 (në varësi të situatës aktuale), i kushtoj vëmendje standardeve në përpunim, për përpunimin e shkëndijave, lë një diferencë prej 0.03-0.05 mm.

 13. Sipërfaqja e vrapuesit duhet të jetë e lëmuar për të arritur përfundimin ▽ 6 ose ▽ 7, sipërfaqja nuk lejon që ekziston modeli i shkëndijës ose thikës.

 14. Para se të montoni formën e injeksionit plastik, prodhuesi i mykut duhet të bëjë një inspektim gjithëpërfshirës për të gjitha pjesët e lidhura për të siguruar që gjithçka është në një gjendje të mirë dhe të bëjë trajtim pastrimi dhe anti-ndryshk.

 15. Në provën e mykut, dizajnerët e mykut të injeksionit, prodhuesit e mykut plastik duhet të shkojnë në vend, duke bërë analiza dhe zgjidhje të anormalëve në provën e mykut, duke përmirësuar formën e injeksionit plastik dhe procesin e provës sipas rezultateve dhe të plotësojnë "Raportin e Provës së Mouldit".

 16. Nga koha e ciklit 100-150, produkti përfundimtar është pa defekte, departamenti i prodhimit bën orarin e prodhimit, teknikët ndjekin proceset e prodhimit dhe japin reagime në departamentin e krijimit të mykut të injeksionit plastik.

 17. Pas provës së mykut, departamenti i marrjes së mykut me injeksion aplikon për ruajtje me format e "Bërja e mykut zbatohet" dhe "Inspektimi i bërjes së mykut".

 18. Mostrat e provës do t'i dërgohen klientit për kontroll dhe aprovim përfundimtar.

 19. Pas miratimit të mostrave të klientit, prodhuesi i mykut do të bëjë lustrimin përfundimtar dhe pastrimin e mykut, spërkat agjentin anti-ndryshk në sipërfaqen e mykut dhe paketon mykun me film dhe eksporton kutinë prej druri.

 20. Organizoni transportin ose dërgesën për të dërguar mykun në vendin e klientit.

 21. Mbani kontakt me klientin pasi konsumatori të marrë formën e re dhe siguroni udhëzuesin dhe shërbimin në kohë.Pjesë të përdorura shpesh
Artikull
Markë ose furnizues
Çeliku me bazë myku
S45C, S50C, P20
Bërthama dhe zgavra e mykut
P2,718H, H13, NAK80,2316, S136,2344, etj
Sistemi i nxehtë i kontrabandësSINO, YUDO, HUSKY, MASTER, HASCO, etj


Material plastik i përdorur shpesh
Artikull
Markë ose furnizues
PP
SNOPEC / ExxonMobil / LCY / SEETEC
ABS
SINOPEC / SABIC / LG / CHIMEI
PC, PC + ABS
SABIC / Bayer / KINGFA / MITSUBISHI
PA, PA + friber
DUPONT / DASF / EMS / DSM
POM
DUPONT / POLYPLASTICS
TPU
BASF / Bayer / SANTOPRENE
PBT
SABIC / BASF / POLYPLASTICS