+ 86-574 56118361-

EN
Të gjitha kategoritë

home>Rreth nesh>Menaxhimit të Cilësisë

Menaxhimit të Cilësisë


MINGYU ka një sistem të menaxhimit të cilësisë së shëndoshë dhe sistemin e procesit. Një departament i pavarur i menaxhimit të cilësisë, duke përdorur pajisje testimi me precizion të lartë të kombinuara me mjete automatike të testimit dhe procesin e standardizuar të kontrollit, për të kryer katër lidhje kryesore: inspektimi i materialit në hyrje (IQC), inspektimi i produktit të procesit (IPQC), formimi i inspektimit të produktit (FQC), dhe pranimi i shpërndarjes së mykut (OQC). Kontrolli i cilësisë. I gjithë stafi praktikon konceptin e menaxhimit të vetë-inspektimit të cilësisë së "sistemit të tre-inspektimit", "jo pranimin e produkteve jo-konform, jo ​​prodhimin e produkteve jo-konform, as eksportin e produkteve jo-konform".
Ndiqni kënaqësinë e klientit dhe ndihmoni klientët të arrijnë formën me cilësi të përsosur.


inspektimi i produktit

inspektimi i dërgesës