+ 86-574-56118361

EN
sadaya Kategori

Imah>Tentang Kami>Tentang Kami

Tentang Kami


Kalayan konsép "Palanggan paling luhur, Integritas dumasar", urang resep ngabagéakeun anjeun sumping pikeun nganjang ka kami sareng nyarioskeun bisnis iraha waé!

MINGYU MOLD dialaman dina ngararancang sareng ngadamel rupa-rupa kapang suntik plastik ti saprak 1998. Aya désainer terampil sareng insinyur anu tanggel waler pikeun analisis produk, desain kapang, pembuatan kapang, majelis kapang, sareng uji kapang, pengepakan kapang.

MINGYU MOLD fokus kana Cetakan Otomatis, kapang alat Bumi, kapang Rumah Tangga, kapang pengepakan, kapang Precision, jsb.

Kapang Mingyu sanés ngan ukur ngadamel pembuatan cetakan di pasar Cina lokal, tapi ogé ngadesain kapang sareng ngadamel pikeun sababaraha nagara, sapertos, Israel, Polandia, Céko, Turki, Indonésia, Malaysia, AS, Méksiko, Kolombia, Peru, jst.

Kualitas kendali MINGYU MOLD kalayan sistem manajemen anu tepat, sareng tetep nginvestasikeun peralatan anu saé, sapertos, CNC, mesin panggilingan gancang, mesin ukiran gancang, mesin grinding, EDM, jst.

Kapuasan sareng kapercayaan palanggan mangrupikeun motivasi pikeun usaha kontinyu kami. Pilari Terusan pikeun ngawangun kerjasama anu lami sareng anjeun!

PROYEK ANDA, PROSES KAMI


pakakas