+ 86-574-56118361

EN
sadaya Kategori

Imah>Blog>FAQ

  • jenis kapang anu Mingyu Mould khususna?

    Mingyu kapang khusus pikeun kapang suntik palastik, khususna dina bagian Otomatis kapang, cetakan alat bumi, kapang bungkus, cetakan bagian éléktronik sareng jinis cet presisi.

  • Sabaraha kapang anjeun tiasa ngadamel unggal taun?

    Kami ngadamel langkung ti 100 sét cetakan suntik unggal taun, boh pikeun pasar lokal sareng pasar luar negeri.

    Kami parantos ngekspor ka seueur nagara deungeun, sapertos, Mexico, Colombia, Malaysia, Indonesia, Thailand, Russia, Israel, Dubai, Polandia, Serbia, South Africa, jsb.

  • Naon iterm pembayaranna?

    Pamayaran sateuacanna 50% ku T / T, kasaimbangan 50% ku T / T atanapi L / C sateuacan kintun.

  • naon waktos pangiriman kapang?

    Sacara umum, tanggal uji kapang ka-1 nyaéta 40 ~ 60 dinten saatos nampi bayaran sateuacanna sareng mastikeun gambarna. (Kapang anu béda tiasa sakedik bénten). maka kami bakal ngirim sampel uji coba pikeun pamariksaan konsumén sareng mastikeun. upami sadayana henteu kunanaon, urang bakal ngalakukeun pangobatan terakhir sareng bungkus kapang pikeun nyiapkeun aranjeunna kanggo pangiriman.

  • inpormasi naon anu diperyogikeun pikeun pamariksaan kapang?

    poto detail produk kalayan dimensi sareng inpormasi beurat diperyogikeun kanggo pamariksaan kapang. tangtosna, upami anjeun gaduh gambar 3D produk, éta bakal langkung saé.

  • Naon ukuran kapang dirancang?

    Ukuran dasar kapang anu cekap nyayogikeun kakuatan anu diperlukeun sareng stabilitas kinerja cetakan suntik, cobian turunkeun harga kapang suntik ku ukuran kapang anu teu cekap ngabahayakeun kualitas kapang.

  • Naon anu kapang baja dipaké?

    Aya rupa-rupa baja kapang di luar sana, performa na seueur pisan bédana, bédana ogé kagambar dina harga hijian. P20 pre-harden steel ngan ukur hargana 20RMB / kg, samentawis éta baja pengeras 1.2343 dugi ka 80RMB / kg ti LKM.

    Kami bakal hormat paménta konsumén tina baja anu dianggo, tangtosna, kami bakal nyarankeun numutkeun produk anu béda.

  • Sabaraha pondok anu dijamin siklus citakan?

    Pastikeun yén anjeun ngagaduhan komitmen pikeun ngajamin yén kapang suntik tiasa ngeusi tungtutan produksi anjeun.

  • Naon standar aksésori?

    Kapang anu dirancang sareng aksésori kedah dilarapkeun kana standar dimana kapang ngajalankeun cetakan injeksi pikeun ngagampangkeun pangropéa kapang. Standar pilihan pikeun Éropa nyaéta HASCO, Amérika Kalér nyaéta DME.

  • Sabaraha lami waktosna pikeun ngalakukeun desain kapang?

    Gumantung kana pajeulitna bagian / struktur kapang, éta biasana bakal nyandak 2-3 dinten kanggo perenah 2D, 3-5 dinten kanggo desain lengkep 3D. 

  • Naha biaya desain kapang kalebet dina tawaran?

    Data desain sakuduna disayogikeun sareng diidinan ku anu mésér, henteu aya biaya tambahan pikeun desain atanapi modifikasi desain.

  • Kumaha cara ngadamel kapang ngadamel manajemén?

    Kusabab anu pembeli jarakna jauh ti tempat pabrik cetakan Cina, jadwal anu ketat sareng rarancang anu saéna kedah dikintunkeun sareng laporan pelacakan mingguan sacara grafis anu disayogikeun ku produsen kapang suntik.

  • naon bédana antara baja NAK80 sareng S136

    • NAK80 mangrupikeun eunteung pra-pengeras anu dilapis baja waja. S136 mangrupikeun jinis hawa stainless steel tanpa karasa, anu mangrupakeun eunteung digosok palastik kapang baja kalayan anti korosi sareng fungsi anti karat.

    • NAK80 mangrupikeun baja anu tos dikeraskan kalayan EX-pabrik karasa HRC38-41. Abah S136 tiasa HRC48-52 saatos panangan panas.

    • NAK80 mirror polishing tiasa ngahontal 10000-12000 bolong. kualitas luhur S136 tiasa ngahontal 12000-18000 bolong saatos perlakuan panas.

    • Kajadian: NAK80 biasana dianggo pikeun produk plastik kalayan bagian tampilan anu digosok eunteung, sareng henteu meryogikeun anti karat. S136 tiasa dianggo pikeun produk plastik eunteung tinggi, sapertos: produk plastik eunteung optik, sareng cet plastik anu meryogikeun fungsi anti karat sareng anti karat.


  • what information needed to get a mold quote

    Generally, need the detail of the product / part, such as detail photos and dimensions of the part. If you can provide the 2D/3D drawings of the part, it will be much appreciated and easy for mold quote.

  • Kumaha carana mastikeun baja asli anu dianggo?

    Sacara umum,waja anu dianggo ku panyawat kapang Cina biasana anu dipésér ti LKM, LKM mangrupikeun dasar cetakan / suplai waja kapang pangbadagna di Asia, sertipikat perlakuan waja sareng panangasan anu sayogi.

  • Saha anu tanggung jawab résin palastik uji kapang?

    Bahan anu gampang didatangan lokal kedah disiapkeun ku suplai kapang suntik, sababaraha résin khusus anu henteu tiasa dipésér di Cina kedah disayogikeun ku anu mésér.

  • Naon anu bakal disayogikeun sareng conto?

    Pikeun eva1uation anu langkung saé dina kaayaan kapang, sareng conto, gerbang / pelari, laporan parameter cetak suntikan, laporan diménsi bagéan anu dicetak kedah disayogikeun.

  • Saha anu tanggung jawab biaya pengiriman sampel?

    Pangiriman sampel umumna jawab ku pabrik kapang suntik; biaya ieu bakal ngajalankeun pabrik kapang palastik nyobian ngajantenkeun proyék cetakan injeksi gancang-gancang.