+ 86-574-56118361

EN
sadaya Kategori

Imah>Tentang Kami>Desain Suntik kapang

Desain Suntik kapang


Desain Suntik kapang

Salami sababaraha taun ka pengker, MINGYU MOLD parantos mendesain ratusan cetakan suntikan plastik anu béda. Naha anjeun peryogi kapang dasar atanapi kapang anu rumit, aya pagawé anu terampil sareng pangalaman pikeun ngararancang kapang anjeun leres-leres sareng tepat waktu. |


Desain Kapang 2D

MINGYU MOLD nyayogikeun desain cetakan lengkep sareng cetakan sadaya komponén kapang. Ieu kalebet tata perenah kapang sareng gambar rakitan sareng tagihan bahan anu misah. Unggal desain ngalebetkeun buku panduan kapang. Detil manual ieu ngarujuk sadaya fitur kapang penting sareng inpormasi ngeunaan kapang khusus anjeun. Kami ogé nyayogikeun skéma pneumatik, hidrolik, listrik sareng panas nalika lumaku. Aya daptar cék desain pikeun mastikeun desain kapang parantos réngsé sareng minuhan standar anu luhur pikeun kualitas. Kami yakin yén kami nawiskeun desain sareng jasa rékayasa pangsaéna. Kami teras-terasan ningkatkeun kamampuan pikeun minuhan kabutuhan anu langkung seueur sareng ka hareupna.



Desain Kapang 3D

Kami nawiskeun jasa desain kapang 3D jéntré mimitian ti pamisah garis pamisah saderhana dugi ka majelis kapang 3D lengkep nganggo parangkat lunak 3D. Model desain kapang 3D urang kalebet sadaya garis perpisahan, buleud, pangisi sareng draf.

Kami ngadamel Desain 3D Cetakan sareng modél komponén masing-masing inti, rongga, rupa slide, sareng éléktroda EDM pikeun ngadamel cetakan pikeun pemrograman CNC. Ku nyiptakeun komponén kapang salaku modél padet 3D, jalur cutter CNC tiasa diprogram langsung tina géométri anu dihasilkeun nganggo Unigraphics. Rujukan 2-D sareng gambar detail dirinci dina Unigraphics atanapi diekspor ka sababaraha bungkus CAD anu sanés.

Tim rékayasa kami bakal damel sareng anjeun ngembangkeun kapang anu anjeun peryogikeun ngagunakeun modél tilu diménsi sareng téknologi canggih pikeun mastikeun hasil anu tepat.



Nganalisis Aliran kapang

Kami bakal nganggo sistem analisa aliran kapang upami diperlukeun.

Analisis aliran kalebet ngeusian sareng ngarangkep tahapan prosés nyetak suntikan.

Tahap-tahap ieu ngahasilkeun sababaraha hasil anu paling penting pikeun eva1uating desain produk pikeun manufaktur kapang suntik.

Hasil warpage tiasa dianggo pikeun ngaidentipikasi daérah warpage anu ageung sareng nyusut, ngarujuk gambar sareng toleransi produk, dimungkinkeun pikeun ngukur titik tina hasil analisis pikeun mastikeun diménsi kritis dina kasabaran saatos nyetak.

Eusian waktos: profil laju sareng ukuran shot (khusus mesin)

Waktos beku: waktos kanggo beku anu lumpat, gerbang sareng bagian

Pek waktos & tekanan: profil fase pengepakan (mesin khusus)

Syarat Venting

Lokasi garis las

Nyusut volumetrik: nilai nyusut pikeun sababaraha rupa géométri

Laju geser: tingkat geser dihasilkeun nalika ngeusian sareng bungkus

Tekanan dina V / P robih

Tekanan suntikan: tingkat tekanan anu dialaman nalika ngeusian sareng bungkus

Laporan sareng hasil tiasa diluyukeun kana pamundut khusus pikeun ngungkulan bagian.