+ 86-574-56118361

EN
sadaya Kategori

Imah>Tentang Kami>Nyuntik kapang ngadamel

Nyuntik kapang ngadamel




Kami hoyong bagikeun prosés pembuatan cetakan suntikan dasar di perusahaan kami:


  1. Departemen desain produk nyayogikeun inpormasi produk ka departemen desain kapang suntik, désainer kapang suntik analisis biaya lengkep dina dua dinten damel, sareng nyayogikeun ka manajer R&D.

  2. R&D departemen ngaleupaskeun "kapang Nyusun Larapkeun" kana departemen desain kapang suntik palastik saatos dikonfirmasi proyék.

  3. Désainer kapang suntik ngatur tanaga anu aya hubunganana pikeun marios dasar proyék dina inpormasi produk, kalebet struktur produk, struktur kapang, sistem pendingin, pelari, slag, venting, jst.

  4. Saatos eva1uation, désainer kapang suntik mimiti mendesain kapang suntik palastik, kaasup koréksi gambar 3D, parting 3D, gambar bagian majelis kapang, gambar EDM, gambar éléktroda sareng sajabana, sareng ngatur tanaga anu aya hubunganana pikeun nganyahokeun gambar-gambar éta, teras ngaluarkeun ka cet suntikan palastik departemen nyieun.

  5. Pabrikan kapang suntik eva1uate sareng diajar gambar, sareng mesen bahan kapang upami teu aya bantahan, upami henteu, komunikasi sareng désainer kapang suntik plastik.

  6. Pabrikan kapang suntik mariksa bahan kapang dina waktosna saatos bahanna sumping ka pabrik, sareng ngatur téknisi pikeun ngalakukeun pagawean tukang konci, kalebet péngkolan, grinding, panggilingan, liang sekrup, liang mawa cai, liang tengah, kasarna CNC, jst. Téknisi kedah mayar perhatian kana katepatan unggal sisi sudut katuhu, hindarkeun kosong tina liang tengah sareng unggal basis produksi, margin kasarna sareng sajabana Maka outsource unggal bagian kapang pikeun panaskeun perlakuan langsung.

  7. Saatos pamrosésan panas, pabrik kapang suntik kedah ngadeteksi karasa na analisis metalurgi na. Sacara umum, inti inti 46-50HRC, pikeun sebaran seragam 9 poin, ngabutuhkeun karasa na kirang ti 1HRC. Analisis metalurgi kedah dilakukeun pikeun inti kapang suntik sateuacan diolah pikeun mastikeun yén teu aya pamisahan, tapak tatu, sareng sajabana.

  8. Ngolah éléktroda, aya pamrosésan anu alus sareng kasar, percikan lalaki anu hadé nyaéta 0.08, percikan lalaki anu kasar nyaéta 0.2 (tunduk kana kaayaan anu sabenerna).

  9. .Saméméh réngsé, tukang ngadamel cet kedah ngadamel sudut katuhu pikeun inti kapang, gelar nangtung kedah kirang ti 0.02 mm, bérés gelar 1.6.

  10. Pikeun motong kawat, perhatoskeun yén dasar sadaya bagian ', ngagedekeun 0.02mm pikeun liang sisipan sareng liang tengah salaku ijin toléransi, pikeun gimbal anu teu standar, ijin toléransi nyaéta 0.04mm tina ukuran gimbal anu saleresna.

  11. Parangkat inti inti, kedah dumasar kana tolok ukur saatos belah katuhu, biasana nyésakeun 0.02 mm maot salaku margina (tanpa ngémutan pakéan anu nganggo).

  12. Pemprosesan EDM, prosés numutkeun ukuran gambarna, 0.08 rupa, kasar 0.2 (tunduk kana kaayaan anu saleresna), perhatoskeun patokan dina ngolahna, pikeun pamrosésan percikan, ninggalkeun margin 0.03-0.05 mm.

  13. Permukaan pelari kedah digosok kanggo ngahontal ▽ 6 atanapi ▽ 7 bérésna, permukaanna henteu ngamungkinkeun pola percikan atanapi péso aya.

  14. Sateuacan masang kapang suntik plastik, anu ngadamel kapang kedah ngalakukeun pamariksaan komprehensif pikeun sadaya bagian anu aya hubunganana pikeun mastikeun yén sadayana aya dina kaayaan anu saé, sareng ngalakukeun pembersihan sareng anti karat.

  15. Dina cetakan cetakan, désainer kapang suntik, pabrik kapang plastik kedah angkat ka situs, ngadamel analisis sareng leyuran anu teu normal dina cobaan cetakan, ningkatkeun kapang suntikan plastik sareng prosés coba-coba numutkeun hasil na, sareng ngeusian "Laporan Cobaan Cobaan".

  16. Ku waktos siklus 100-150, produk akhir teu aya cacad, departemen produksi ngadamel jadwal produksi, teknisi ngalacak prosés produksi, sareng ngahasilkeun umpan balik ka departemen pembuatan suntikan plastik.

  17. Saatos cobaan cetakan, departemen pembuatan cetakan suntik nerapkeun pikeun neundeun sareng bentuk "Nyiptakeun kapang" sareng "Citakan Nyiptakeun kapang".

  18. Sampel coba-coba bakal dikirim ka palanggan pikeun pamariksaan akhir sareng panyatujuan.

  19. Saatos nyatujuan conto tina palanggan, anu ngadamel kapang bakal ngalakukeun polishing akhir sareng ngabersihkeun kapang, nyemprotkeun agén anti karat kana permukaan kapang, sareng ngepak kapang ku pilem sareng ngekspor kotak kai.

  20. Atur angkot atanapi kiriman pikeun ngirim kapang ka tempat pelanggan.

  21. Tetep komunikasi sareng pelanggan saatos pelanggan nampi kapang anyar, sareng nyayogikeun pituduh sareng jasa anu tepat waktuna.



Bagian anu sering dianggo
barang
Merk atanapi Suplier
Baja dasar kapang
S45C, S50C, P20
Inti kapang sareng rongga
P2,718H, H13, NAK80,2316, S136,2344, jsb
Sistem lumpat panasSINO, YUDO, HUSKY, MASTER, HASCO, jsb


Bahan palastik anu sering dianggo
barang
Merk atanapi Suplier
PP
SNOPEC / ExxonMobil / LCY / SEETEC
ABS
SINOPEC / SABIC / LG / CHIMEI
PC, PC + ABS
SABIC / BAYER / KINGFA / MITSUBISHI
PA, PA + friber
DUPONT / DASF / EMS / DSM
POM
DUPONT / POLIKPLASTIK
TPU
BASF / BAYER / SANTOPRENE
PBT
SABIK / BASF / POLIKPLASTIK