+ 86-574-56118361

EN
sadaya Kategori

Imah>Tentang Kami>Manajemén kualitas

Manajemén kualitas


MINGYU gaduh sistem manajemen kualitas anu saé sareng sistem prosés. Jurusan manajemén kualitas mandiri, ngagunakeun fasilitas tés presisi tinggi digabungkeun sareng cara uji coba otomatis sareng prosés kontrol standarisasi, pikeun ngalaksanakeun opat tautan utama: inspeksi bahan anu lebet (IQC), pamariksaan prosés prosés (IPQC), ngabentuk pamariksaan produk (FQC), sareng panarimaan pangiriman kapang (OQC). Kontrol kualitas. Sakabeh staf ngalaksanakeun konsép manajemén pamariksaan kualitas "sistem pamariksaan tilu", "henteu nampi produk anu henteu cocog, henteu ngadamel produk anu henteu cocog, henteu aya ékspor produk anu henteu cocog".
Ngudag kapuasan pelanggan sareng ngabantosan konsumén ngahontal kapang kualitas anu sampurna.


pamariksaan produk

pamariksaan kiriman