+ 86-574-56118361

EN
sadaya Kategori

Imah>Tentang Kami>naha milih kami

naha milih kami


Produsén kapang suntik Profesional


Bahan anu asli, Kualitas luhur, jasa Hiji-eureun!
OEM & ODM sayogi, waktos pangiriman gancang!


tanaga ahli dina pilihan kapang suntik

MINGYU MOLD kaalaman dina kapang Otomotif, kapang alat Bumi, kapang bagian Éléktronik, Bungkus kapang sareng kapang Precision Kami ngadamel sakitar 200 sét kapang suntik unggal taun, sareng 60% kanggo ékspor. Kami ngadamel cetakan bagian otomotif pikeun perusahaan Otomatis TOYOTA, CITROEN, Chery, Geely, sareng sajabana sareng kami ogé ngadamel seueur cet plastik pikeun bagian alat bumi pikeun Haier, Hisense.

 

Konsentrasi dina pembuatan kapang suntik

 

jujur dina bisnis kapang suntik